Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lilek s bulgurem)

Celý recept

Energie5 922 kJ / 1 415 kcal
Bílkoviny36,99 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,24 g
Tuky56,69 g
– nasycené22,53 g
– nenasycené32,83 g
–– mononenasycené25,64 g
–– polynenasycené7,19 g
––– omega 30,96 g
Vláknina61,12 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 909 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy168,85 g
– cukry40,55 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g očištěného lilku Lilek čerstvý 500 g
200 g 200 g hříbků nejlépe směska ale klidně i žampiony Žampion čerstvý 200 g
50 g 50 g špeku nebo jiné slaniny Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 větší rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
100 ml 100 ml uvařeného bulguru Pšeničný bulgur 100 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 30 g
2 2 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
trošku trošku horké vody na podlití-cca 50ml Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.