Nutriční hodnoty (Lilek s bulgurem)
Celý recept
Energie | 5 922 kJ / 1 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,24 g |
Tuky | 56,69 g |
– nasycené | 22,53 g |
– nenasycené | 32,83 g |
–– mononenasycené | 25,64 g |
–– polynenasycené | 7,19 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 61,12 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 909 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 168,85 g |
– cukry | 40,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g očištěného lilku | Lilek čerstvý | 500 g |
200 g 200 g hříbků nejlépe směska ale klidně i žampiony | Žampion čerstvý | 200 g |
50 g 50 g špeku nebo jiné slaniny | Špek | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
100 ml 100 ml uvařeného bulguru | Pšeničný bulgur | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
2 2 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
trošku trošku horké vody na podlití-cca 50ml | Voda |