Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk s rozmarýnem - pro rychlejší přípravu v papiňáku)

Celý recept

Energie965 kJ / 231 kcal
Bílkoviny10,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,42 g
Tuky2,31 g
– nasycené0,77 g
– nenasycené1,42 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,02 g
Vláknina31,91 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,75 g
Sůl9,18 g
Sacharidy27,71 g
– cukry13,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové jazyky Jazyk vepřový
3 3 velké snítky rozmarýnu i s dřevnatým stonkem Rozmarýn sušený
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
50 ml 50 ml vody + vývar z jazyků Vývar hovězí 50 ml
1 1 kostku kvalitního zeleninového bujónu Bujón zeleninový
1 1 velkou mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 silnější plátek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř na dochucení Pepř černý mletý
plátek plátek másla na zjemnění Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.