Nutriční hodnoty (Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku)
Celý recept
Energie | 9 749 kJ / 2 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 226,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,02 g |
Tuky | 105,67 g |
– nasycené | 22,70 g |
– nenasycené | 56,67 g |
–– mononenasycené | 42,69 g |
–– polynenasycené | 13,98 g |
––– omega 3 | 1,39 g |
Vláknina | 25,76 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 5,07 g |
Sůl | 13,95 g |
Sacharidy | 102,90 g |
– cukry | 7,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřových jater | Játra vepřová | 1000 g |
cca 20-25 dkg cca 20-25 dkg česnekového boku (nakrájeného na tenké plátky) | Vepřový bok uzený | 225 g |
drcený barevný pepř | Pepř barevný | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
čerstvá zelená petrželka - lístky lístky i se stonkem | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 menší cibuli nakrájenou na tenké půlměsíčky | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku nakrájeného na tenké plátky | Česnek čerstvý | 14 g |
5 plátků 5 plátků česnekového boku nakrájeného na drobné nudličky | Vepřový bok uzený | |
3 lžíce 3 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 45 ml |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 2 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
plátek plátek másla 1 cm silný | Máslo kravské | |
voda na podlití | Voda | |
sůl na dochucení | Sůl mořská |