Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s fazolemi)

Celý recept

Energie112 kJ / 27 kcal
Bílkoviny0,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,75 g
Tuky0,15 g
– nasycené0,03 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy4,50 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí Fazole červená ledvina
1 1 plechovka kukuřice Kukuřice sterilovaná
1-2 1-2 (vařené a na kostičky nakrájené) mrkve Mrkev čerstvá 75 g
sterilovanou kapii Paprika červená sterilovaná
větší konzervu konzervu tuňáka v oleji Tuňák v oleji
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.