Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s fazolemi)
Celý recept
Energie | 112 kJ / 27 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
Tuky | 0,15 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 4,50 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
1 1 plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1-2 1-2 (vařené a na kostičky nakrájené) mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
sterilovanou kapii | Paprika červená sterilovaná | |
větší konzervu konzervu tuňáka v oleji | Tuňák v oleji | |
sůl | Sůl mořská |