Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na víně)

Celý recept

4

Energie10 968 kJ / 2 621 kcal
Bílkoviny168,50 g
– z toho živočišné bílkoviny164,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,05 g
Tuky171,42 g
– nasycené70,75 g
– nenasycené90,00 g
–– mononenasycené75,75 g
–– polynenasycené14,25 g
––– omega 31,21 g
Vláknina12,45 g
Cholesterol 625 mg
Sodík 2,87 g
Sůl6,90 g
Sacharidy34,90 g
– cukry14,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece vcelku Vepřová plec 800 g
400 ml 400 ml bílého vína použila jsem Rulandské bílé Víno bílé suché 400 ml
150 g 150 g Gazdovské slaniny nebo jiné Špek 150 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2-3 2-3 velké cibule Cibule čerstvá 175 g
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 5 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
na hrubo drcený černý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
podle chuti citronová šťáva Šťáva z citrónu
voda na podlití Voda
niť na zajištění

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.