Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí řízek na citrónovém pepři se salátem z kedlubny a čínského zelí)

Celý recept

3

Energie23 898 kJ / 5 712 kcal
Bílkoviny621,56 g
– z toho živočišné bílkoviny541,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,18 g
Tuky116,29 g
– nasycené24,20 g
– nenasycené72,97 g
–– mononenasycené55,24 g
–– polynenasycené17,73 g
––– omega 34,46 g
Vláknina66,29 g
Cholesterol 2,71 g
Sodík 4,73 g
Sůl9,57 g
Sacharidy511,63 g
– cukry47,22 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce citronového pepře Pepř černý
1,5 šálku 1,5 šálku (110 g) strouhanky Strouhanka pšeničná 375 g
1/2 šálku 1/2 šálku (75 g) hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
4 4 vejce (2 na trojobal a 2 uvařená natvrdo do salátu) Vejce slepičí 280 g
několik lžic několik lžic oleje na smažení Olej řepkový
6 6 malých kuřecích prsních řízků Kuře prso 2100 g
800 g 800 g malých umytých brambor překrojených na čtvrtky Brambor zimní 800 g
1 1 kedluben pokrájíme na tenké plátky Kedluben čerstvý 180 g
2 2 – 3 zelené cibulky na kolečka Cibulka jarní čerstvá
1 1 klínek (asi 50 g) celeru nastrouháme na jemném struhadle Celer bulva čerstvá 540 g
vsypeme asi 2 hrsti posekaných listů čínského zelí Zelí čínské čerstvé
přidáme na kostičky kostičky pokrájená natvrdo uvařená
2 2 vejce (promícháme) Vejce slepičí 140 g
1/2 šálku 1/2 šálku balzamikového octa Ocet balsamikový bílý
2 lžic 2 lžic extra panenského olivového oleje Olej olivový 40 ml
1 lžičky 1 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
4 kostek 4 kostek hnědého cukru několikrát promícháme přeložením Cukr třtinový
solí Sůl mořská
pepř Pepř černý
pažitkou Pažitka čerstvá
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
snítky snítky kopru Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.