Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Grilovaná vepřová játra s fazolkami)

Celý recept

Energie5 998 kJ / 1 434 kcal
Bílkoviny68,04 g
– z toho živočišné bílkoviny61,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,34 g
Tuky115,41 g
– nasycené44,03 g
– nenasycené66,00 g
–– mononenasycené52,46 g
–– polynenasycené13,54 g
––– omega 31,96 g
Vláknina14,46 g
Cholesterol 994 mg
Sodík 1,91 g
Sůl4,90 g
Sacharidy24,25 g
– cukry8,53 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřových jater Játra vepřová 300 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
grilovací koření Grilovací koření
hrubě mletý pepř Pepř černý mletý
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
250 g 250 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 250 g
100 g 100 g anglické slaniny (na kostky) Anglická slanina 100 g
2 stroužky 2 stroužky utřený česnek Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.