Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelí po indicku)

Celý recept

Energie2 487 kJ / 594 kcal
Bílkoviny19,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,08 g
Tuky25,68 g
– nasycené2,46 g
– nenasycené21,71 g
–– mononenasycené14,66 g
–– polynenasycené7,06 g
––– omega 31,85 g
Vláknina34,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy56,11 g
– cukry25,31 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky černého hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky koření Garam masala Garam masala 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
chilli koření (množství dle chuti a pálivosti) Chilli paprička mletá
1 lžička 1 lžička čerstvě nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 stroužek 1 stroužek česneku (prolisovaný) Česnek čerstvý 7 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/3 hlávky 1/3 hlávky bílého zelí (nakrájené na nudličky) Zelí bílé čerstvé 1000.0000298023224 g
sůl Sůl mořská
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.