Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ratatouille a kachní prsa)

Celý recept

Energie2 093 kJ / 500 kcal
Bílkoviny6,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,98 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené0,45 g
–– mononenasycené0,14 g
–– polynenasycené0,31 g
––– omega 30,01 g
Vláknina17,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,30 g
– cukry24,42 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kachní prsa Kachna prso s kůží
1 1 větší lilek Lilek čerstvý
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
hrst hrst posekaných čerstvých bylinek (tymián, oregano bazalka) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
8 8 bobkových listů Bobkový list sušený
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
pepř Pepř černý
2 2 nové koření Nové koření
jalovec Jalovec sušený
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
kmín Kmín
máslo Máslo kravské
4 dcl 4 dcl červeného vína Víno červené suché 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.