Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panna cotta s broskvovým pyré)

Celý recept

Energie4 810 kJ / 1 150 kcal
Bílkoviny23,02 g
– z toho živočišné bílkoviny20,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky52,55 g
– nasycené32,23 g
– nenasycené15,40 g
–– mononenasycené13,72 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,54 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 177 mg
Sodík 228 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy136,79 g
– cukry128,99 g
––– laktóza20,29 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
355 ml 355 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 355 ml
120 ml 120 ml smetany ke šlehání 31% Smetana kravská sladká 30% 120 ml
7 g 7 g želatiny Želatina vepřová 7 g
75 g 75 g krystalového cukru Cukr bílý 75 g
1/2 KL 1/2 KL vanilkového extraktu Aroma vanilkové 3.5 ml
300 g 300 g broskví (oloupaných a nakrájených na kostičky) Dužina broskve čerstvá 300 g
1 PL 1 PL likéru (broskvového nebo volitelně) Likér 15 ml
2 2 – 4 PL krupicového cukru (podle sladkosti broskví) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.