Nutriční hodnoty (Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci)
Celý recept
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 15,29 g |
– nasycené | 3,70 g |
– nenasycené | 7,06 g |
–– mononenasycené | 5,63 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Brambory na 4 porce porce | Brambor zimní | |
4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší vejce | Vejce slepičí | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
zhruba 150-200 zhruba 150-200 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |