Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci)

Celý recept

Energie1 027 kJ / 245 kcal
Bílkoviny18,34 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky15,29 g
– nasycené3,70 g
– nenasycené7,06 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 30,06 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy7,70 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Brambory na 4 porce porce Brambor zimní
4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky Vepřová krkovice
1 1 menší květák Květák čerstvý
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 větší vejce Vejce slepičí 140 g
olej Olej řepkový
zhruba 150-200 zhruba 150-200 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30%
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.