Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou)

Celý recept

4 porce

Energie4 971 kJ / 1 188 kcal
Bílkoviny55,05 g
– z toho živočišné bílkoviny46,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,58 g
Tuky69,00 g
– nasycené41,76 g
– nenasycené26,20 g
–– mononenasycené11,48 g
–– polynenasycené14,72 g
––– omega 30,48 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 162 mg
Sodík 2,09 g
Sůl5,00 g
Sacharidy81,93 g
– cukry21,90 g
––– laktóza8,70 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 tenké párky Párek vepřový 240 g
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
libeček (možno vynechat) Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.