Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem)

Celý recept

3 porce

Energie10 164 kJ / 2 429 kcal
Bílkoviny194,79 g
– z toho živočišné bílkoviny158,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,11 g
Tuky55,73 g
– nasycené12,90 g
– nenasycené38,07 g
–– mononenasycené21,42 g
–– polynenasycené16,65 g
––– omega 31,06 g
Vláknina23,33 g
Cholesterol 784 mg
Sodík 516 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy276,68 g
– cukry17,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g kachních prsou s kostí (nebo 600 g vykoštěných) Kachna prso s kůží 750 g
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
hrubozrnná sůl Sůl mořská
kmín Kmín
1 1 sterilované červené zelí Zelí červené sterilované
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
500 g 500 g vařených brambor Brambor zimní 500 g
100 g 100 g hrubé krupice Krupice pšeničná hrubá 100 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.