Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špikované srdce po burgundsku)

Celý recept

Energie6 207 kJ / 1 483 kcal
Bílkoviny9,20 g
– z toho živočišné bílkoviny4,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,22 g
Tuky135,37 g
– nasycené65,87 g
– nenasycené67,72 g
–– mononenasycené57,11 g
–– polynenasycené10,61 g
––– omega 30,16 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 115 mg
Sodík 2,03 g
Sůl5,00 g
Sacharidy29,83 g
– cukry17,40 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 vepřové srdce Srdce vepřové
4 4 střední cibule Cibule čerstvá 280 g
Masox Bujón hovězí
100-150 g 100-150 g uzené slaniny Špek 125 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1,5 dcl 1,5 dcl dobrého červeného vína Víno červené suché 150 ml
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
asi 5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
1 1 hřebíček Hřebíček
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
trochu trochu hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.