Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkové noky s tomatovou omáčkou)

Celý recept

4 porce

Energie1 123 kJ / 268 kcal
Bílkoviny32,30 g
– z toho živočišné bílkoviny31,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,05 g
Tuky11,57 g
– nasycené5,87 g
– nenasycené5,46 g
–– mononenasycené3,90 g
–– polynenasycené1,56 g
––– omega 30,03 g
Vláknina2,45 g
Cholesterol 103 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,25 g
Sacharidy8,50 g
– cukry3,60 g
––– laktóza3,25 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g směsi na Jáhlové těsto Nominal
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
100 g 100 g šunky (raději Prosciutta) Šunka vepřová vařená 100 g
50 g 50 g mladého sýra (ideálně Pecorino) Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 1 polévková lžíce sekané čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
1/2 1/2 čajové lžíce sušeného oregana Oregano sušené
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.