Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sépiové tagliatelle s domácím pestem)

Celý recept

2

Energie6 521 kJ / 1 559 kcal
Bílkoviny36,67 g
– z toho živočišné bílkoviny7,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,17 g
Tuky84,68 g
– nasycené16,56 g
– nenasycené63,04 g
–– mononenasycené43,55 g
–– polynenasycené19,49 g
––– omega 30,43 g
Vláknina9,78 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 349 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy157,95 g
– cukry5,64 g
––– laktóza0,75 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g těstoviny Pasta Culinaria Těstoviny pšeničné 200 g
50 g 50 g opražených slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 50 g
25 g 25 g nastrouhaného parmazánu + na posypání Parmezán 25 g
cca 50 ml 50 ml olivového oleje Olej olivový 50 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.