Nutriční hodnoty (Zapékaný květák po francouzsku)
Celý recept
Energie | 4 811 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 53,96 g |
– nasycené | 29,74 g |
– nenasycené | 20,46 g |
–– mononenasycené | 17,51 g |
–– polynenasycené | 2,95 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,66 g |
Sacharidy | 58,95 g |
– cukry | 56,85 g |
––– laktóza | 40,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka květáku | Květák čerstvý | 700 g |
2 hrnky 2 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 hrnek 1 hrnek strouhaného sýra (gruyére, comté, pecorino, parmezán nebo směs dvou vybraných) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
máslo | Máslo kravské | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |