Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný květák po francouzsku)

Celý recept

Energie4 811 kJ / 1 150 kcal
Bílkoviny98,73 g
– z toho živočišné bílkoviny81,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,80 g
Tuky53,96 g
– nasycené29,74 g
– nenasycené20,46 g
–– mononenasycené17,51 g
–– polynenasycené2,95 g
––– omega 30,20 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 2,97 g
Sůl7,66 g
Sacharidy58,95 g
– cukry56,85 g
––– laktóza40,75 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka květáku Květák čerstvý 700 g
2 hrnky 2 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 hrnek 1 hrnek strouhaného sýra (gruyére, comté, pecorino, parmezán nebo směs dvou vybraných) Sýr kravský tvrdý 30% 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
máslo Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.