Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrové rizoto s morkem a pečenou paprikou)

Celý recept

Energie5 336 kJ / 1 275 kcal
Bílkoviny108,46 g
– z toho živočišné bílkoviny105,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,06 g
Tuky64,78 g
– nasycené31,01 g
– nenasycené29,41 g
–– mononenasycené20,73 g
–– polynenasycené8,68 g
––– omega 30,13 g
Vláknina8,12 g
Cholesterol 2,68 g
Sodík 476 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy31,78 g
– cukry5,56 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 500 g 500 g kachních jater Játra kachní 500 g
hrnek hrnek a půl rýže Rýže bílá
asi 80 g 80 g morku Kostní dřeň 80 g
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
dábelské koření Grilovací koření
rozmarýn Rozmarýn sušený
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.