Nutriční hodnoty (Játrové rizoto s morkem a pečenou paprikou)
Celý recept
Energie | 5 336 kJ / 1 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
Tuky | 64,78 g |
– nasycené | 31,01 g |
– nenasycené | 29,41 g |
–– mononenasycené | 20,73 g |
–– polynenasycené | 8,68 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 2,68 g |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 31,78 g |
– cukry | 5,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 500 g 500 g kachních jater | Játra kachní | 500 g |
hrnek hrnek a půl rýže | Rýže bílá | |
asi 80 g 80 g morku | Kostní dřeň | 80 g |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
dábelské koření | Grilovací koření | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření |