Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní křupavý salát)

Celý recept

4 porce

Energie4 771 kJ / 1 140 kcal
Bílkoviny42,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,05 g
Tuky21,17 g
– nasycené3,01 g
– nenasycené16,20 g
–– mononenasycené9,08 g
–– polynenasycené7,13 g
––– omega 30,05 g
Vláknina92,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 598 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy150,26 g
– cukry82,75 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka pekingského zelí Zelí pekingské čerstvé 3000 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1-2 1-2 čerstvé papriky (červená, žlutá) Paprika červená čerstvá 225 g
100 g 100 g zelených oliv Olivy čerstvé nezralé 100 g
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
nálev z oliv Olivy čerstvé zralé
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.