Nutriční hodnoty (Salát z černé čočky s kukuřicí a Lučinou)
Celý recept
Energie | 3 389 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g |
Tuky | 66,43 g |
– nasycené | 31,11 g |
– nenasycené | 32,54 g |
–– mononenasycené | 28,04 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 32,64 g |
– cukry | 10,84 g |
––– laktóza | 1,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky černé čočky Beluga | Čočka černá neloupaná | |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
120 g 120 g termizovaného sýra typu Lučina, žervé | Lučina 70% t.v s. | 120 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
5 5 cherry rajčat | Rajčata cherry | 150 g |