Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Náplň do koláčů a buchet - jablečná)

Celý recept

1 dávka

Energie4 131 kJ / 987 kcal
Bílkoviny6,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,16 g
Tuky5,32 g
– nasycené1,78 g
– nenasycené2,34 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené2,14 g
––– omega 30,40 g
Vláknina39,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy209,00 g
– cukry165,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
trochu trochu strouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1 lžíce 1 lžíce cukru (nebo pár kapek citronu, podle kyselosti jablek) Cukr bílý 25 g
1 špetka 1 špetka mletého hřebíčku Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.