Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pangasius pod peřinkou)

Celý recept

Energie7 859 kJ / 1 878 kcal
Bílkoviny162,64 g
– z toho živočišné bílkoviny162,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky129,00 g
– nasycené59,96 g
– nenasycené60,44 g
–– mononenasycené47,67 g
–– polynenasycené12,77 g
––– omega 31,49 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 2,41 g
Sůl5,88 g
Sacharidy16,69 g
– cukry16,69 g
––– laktóza16,69 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg Pangase Pangas filet 500 g
libovolné koření na ryby (já jsem použila od Vitany) Grilovací koření
100 g 100 g česnekového boku Vepřový bok uzený 100 g
6 6 větších žampionů Žampion čerstvý
1 1 střední pórek Pórek čerstvý
2 kelímky 2 kelímky zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 380 ml
150 g 150 g uzeného sýra Eidam 30% t. v s. uzený 150 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.