Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankové lívance s jablky a skořicí)

Celý recept

Energie10 869 kJ / 2 598 kcal
Bílkoviny85,80 g
– z toho živočišné bílkoviny34,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,44 g
Tuky34,46 g
– nasycené10,22 g
– nenasycené14,64 g
–– mononenasycené9,88 g
–– polynenasycené4,76 g
––– omega 30,19 g
Vláknina44,40 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 466 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy463,90 g
– cukry62,50 g
––– laktóza24,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky pohankové mouky Mouka pohanková 500 g
2 hrnky 2 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
třtinový cukr (nemusí být) Cukr třtinový
přepuštěné máslo Ghí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.