Nutriční hodnoty (Pohankové lívance s jablky a skořicí)
Celý recept
Energie | 10 869 kJ / 2 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,44 g |
Tuky | 34,46 g |
– nasycené | 10,22 g |
– nenasycené | 14,64 g |
–– mononenasycené | 9,88 g |
–– polynenasycené | 4,76 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 44,40 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 466 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 463,90 g |
– cukry | 62,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky pohankové mouky | Mouka pohanková | 500 g |
2 hrnky 2 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
třtinový cukr (nemusí být) | Cukr třtinový | |
přepuštěné máslo | Ghí |