Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč se sněhovou čepicí)

Celý recept

1 plech

Energie15 274 kJ / 3 651 kcal
Bílkoviny71,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,00 g
Tuky161,80 g
– nasycené34,40 g
– nenasycené109,25 g
–– mononenasycené61,65 g
–– polynenasycené47,60 g
––– omega 35,39 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 746 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy465,95 g
– cukry286,05 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g tuku (hera, máslo) Margarín 150 g
125 g 125 g cukru krupice Cukr bílý 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
70 g 70 g škrobové moučky (Solamyl) Bramborový škrob 70 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
500 g 500 g rebarbory Rebarbora čerstvá 500 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
50 g 50 g ořechů (nebo mandlí) Vlašské ořechy 50 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.