Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka s mrkví)
Celý recept
Energie | 4 416 kJ / 1 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
Tuky | 71,84 g |
– nasycené | 20,70 g |
– nenasycené | 38,42 g |
–– mononenasycené | 20,91 g |
–– polynenasycené | 17,51 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 23,95 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 28,95 g |
– cukry | 18,50 g |
––– laktóza | 8,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
200 g 200 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
lžička lžička hořčice | Hořčice plnotučná | |
jarní cibulka na drobno | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |