Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chřestová polévka s kukuřicí)

Celý recept

Energie1 971 kJ / 471 kcal
Bílkoviny12,40 g
– z toho živočišné bílkoviny2,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky30,70 g
– nasycené20,20 g
– nenasycené9,30 g
–– mononenasycené8,30 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,31 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 96 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy30,20 g
– cukry15,00 g
––– laktóza3,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g chřestu Chřest zelený čerstvý 500 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
zeleninový vývar (nebo vova a kostka - např. Natur) Vývar zeleninový
1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilované kukuřice Kukuřice sterilovaná
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.