Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená kachna s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky)

Celý recept

4

Energie1 030 kJ / 246 kcal
Bílkoviny9,95 g
– z toho živočišné bílkoviny1,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,70 g
Tuky2,27 g
– nasycené1,10 g
– nenasycené0,99 g
–– mononenasycené0,25 g
–– polynenasycené0,74 g
––– omega 30,09 g
Vláknina15,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy40,13 g
– cukry18,60 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celá kachna (cca 2,1 kg) Kachna
máslo - trochu trochu na vymazání pekáče Máslo kravské
1 1 cibule - nakrájená nadrobno Cibule čerstvá 70 g
špetka špetka kmínu Kmín
1 hrnek 1 hrnek drůbežího vývaru Vývar kuřecí 250 ml
cibule - oloupaná a nakrájená nadrobno Cibule čerstvá
2 2 větší kedlubny - oloupané a nastrouhané nahrubo Kedluben čerstvý 360 g
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka kmínu (můžeme použít i mletý či v případně vynechat dle vlastní chuti) Kmín
1 lžíce 1 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
trochu trochu sádla Sádlo vepřové
1 lžíce 1 lžíce maizeny Škrob kukuřičný 15 g
1 sáček 1 sáček bramborových knedlíků v prášku - bezlepkových Knedlík bramborový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.