Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněná zapečená tykev)

Celý recept

Energie3 883 kJ / 928 kcal
Bílkoviny40,15 g
– z toho živočišné bílkoviny32,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,79 g
Tuky60,03 g
– nasycené20,11 g
– nenasycené33,98 g
–– mononenasycené28,77 g
–– polynenasycené5,22 g
––– omega 30,24 g
Vláknina7,31 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 2,47 g
Sůl5,82 g
Sacharidy53,89 g
– cukry18,78 g
––– laktóza1,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 zelené kulaté tykve Dýně čerstvá
2 pl 2 pl olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 stroužku 2 stroužku česneku - nasekané nadrobno Česnek čerstvý 14 g
25 g 25 g černých oliv - vypeckovat a rozpůlit Olivy čerstvé zralé 25 g
30 g 30 g sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená 30 g
40 g 40 g jemné strouhanky (nejlée celozrnné) Strouhanka pšeničná 40 g
2 2 jemně prošlehaná vejce Vejce slepičí 140 g
čerstvé lístky lístky tymiánu Tymián sušený
bazalky nebo sušené provencálské koření Bazalka čerstvá
100 g 100 g balkánského sýra nebo Feta sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř (4 barevný) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.