Nutriční hodnoty (Polévka z dýně hokkaido)
Celý recept
1 dávka
Energie | 5 084 kJ / 1 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 124,67 g |
– nasycené | 80,51 g |
– nenasycené | 41,66 g |
–– mononenasycené | 38,53 g |
–– polynenasycené | 3,13 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 391 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 14,90 g |
– cukry | 12,80 g |
––– laktóza | 8,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velká dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
dýňová semínka loupaná | Dýňová semínka |