Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Recept na segedinský guláš III.)

Celý recept

Energie4 430 kJ / 1 059 kcal
Bílkoviny89,28 g
– z toho živočišné bílkoviny81,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,58 g
Tuky64,10 g
– nasycené22,16 g
– nenasycené36,63 g
–– mononenasycené28,13 g
–– polynenasycené8,50 g
––– omega 30,56 g
Vláknina12,68 g
Cholesterol 292 mg
Sodík 3,79 g
Sůl9,37 g
Sacharidy25,45 g
– cukry20,30 g
––– laktóza1,90 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové plece Vepřová plec 400 g
1/2 1/2 velké cibule Cibule čerstvá 35 g
20 g 20 g špeku Špek 20 g
40 g 40 g tuku Margarín 40 g
mletá paprika Paprika červená sušená
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
400 g 400 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 400 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 6 g
2 lžíce 2 lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
voda Voda
kmín Kmín
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.