Nutriční hodnoty (Topinky s houbami a volským okem)
Celý recept
Energie | 2 593 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 41,18 g |
– nasycené | 9,10 g |
– nenasycené | 23,10 g |
–– mononenasycené | 19,01 g |
–– polynenasycené | 4,09 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 14,26 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 14,52 g |
– cukry | 3,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g lesních hub | Hřib čerstvý | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
hrst hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 4 topinky (opečené nasucho v topinkovači) |