Nutriční hodnoty (Vepřová játra na pivu podle Babicy)
Celý recept
Energie | 758 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,71 g |
Tuky | 0,54 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,23 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,90 g |
– cukry | 16,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová játra | Játra vepřová | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 sklenka 1 sklenka piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |