Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťovíková polévka)

Celý recept

Energie1 104 kJ / 264 kcal
Bílkoviny21,70 g
– z toho živočišné bílkoviny21,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky18,90 g
– nasycené4,55 g
– nenasycené8,75 g
–– mononenasycené7,00 g
–– polynenasycené1,75 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy1,75 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
brambory Brambor zimní
bobkový list Bobkový list sušený
celý pepř Pepř černý
nové koření Nové koření
sůl Sůl mořská
cibule Cibule čerstvá
šťovík Šťovík listy čerstvé
2-3 2-3 vařená vejce Vejce slepičí 175 g
smetana Smetana kravská sladká 12%
hl. mouka Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
vegeta Kořenící směs sypká
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.