Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lanýžové pralinky ve skořicovo-kakaovém pudru)

Celý recept

Energie8 273 kJ / 1 977 kcal
Bílkoviny37,83 g
– z toho živočišné bílkoviny5,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,45 g
Tuky103,50 g
– nasycené63,53 g
– nenasycené36,12 g
–– mononenasycené28,65 g
–– polynenasycené7,47 g
––– omega 30,14 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy183,30 g
– cukry121,30 g
––– laktóza13,20 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g kvalitní čokolády Čokoláda mléčná 30% 100 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce kokosového oleje Olej kokosový 20 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce skořicového cukru Cukr skořicový 15 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
6 lžic 6 lžic kakaa Kakao prášek 150 g
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
80 ml 80 ml 30% smetany Smetana kravská sladká 12% 80 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.