Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z dýně hokkaido a celeru)

Celý recept

Energie2 079 kJ / 497 kcal
Bílkoviny15,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,90 g
Tuky24,01 g
– nasycené3,70 g
– nenasycené20,18 g
–– mononenasycené16,23 g
–– polynenasycené3,95 g
––– omega 30,02 g
Vláknina48,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 924 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy31,25 g
– cukry15,21 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší dýně hokaido (asi 1 kg) Dýně Hokkaidó čerstvá
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
1/2 ks 1/2 ks cibule Cibule čerstvá 34.5 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
zelená petrželka na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.