Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vdolečky (ze Slovácka))

Celý recept

100 kusů

Energie20 662 kJ / 4 938 kcal
Bílkoviny115,86 g
– z toho živočišné bílkoviny45,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,28 g
Tuky254,79 g
– nasycené28,38 g
– nenasycené203,86 g
–– mononenasycené143,32 g
–– polynenasycené60,55 g
––– omega 316,88 g
Vláknina21,08 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 853 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy534,93 g
– cukry114,02 g
––– laktóza12,25 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
35-42 g 35-42 g droždí Droždí pekařské lisované 38.5 g
2 2 vejce na potření Vejce slepičí 140 g
posypka (máslo, cukr, mouka) Drobenka
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.