Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohanka s jablky)

Celý recept

2

Energie4 953 kJ / 1 184 kcal
Bílkoviny33,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,45 g
Tuky6,46 g
– nasycené1,60 g
– nenasycené5,50 g
–– mononenasycené2,17 g
–– polynenasycené3,32 g
––– omega 30,23 g
Vláknina42,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy227,97 g
– cukry37,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek pohanky Pohanka loupaná 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2,5 hrnku 2,5 hrnku zeleninového vývaru Vývar zeleninový 625 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželová nať Petržel nať čerstvá
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.