Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč)
Celý recept
Energie | 10 633 kJ / 2 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,36 g |
Tuky | 135,40 g |
– nasycené | 72,68 g |
– nenasycené | 54,13 g |
–– mononenasycené | 45,42 g |
–– polynenasycené | 8,71 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 22,94 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 281,94 g |
– cukry | 256,86 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
150 150 g pl mouky | Mouka pšeničná hladká | |
125 g 125 g cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 sáček 1 sáček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
půl lžičky lžičky skořice | Skořice ceylonská | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička citronové šťavy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
560 g 560 g reveně | Rebarbora čerstvá | 560 g |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
3 lžičky 3 lžičky meruňkového džemu | Džem meruňkový | |
20 g 20 g pražených madlových lupínků | Mandle loupané | 20 g |