Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky se zelenými fazolkami)

Celý recept

2

Energie3 539 kJ / 846 kcal
Bílkoviny73,86 g
– z toho živočišné bílkoviny71,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,31 g
Tuky45,47 g
– nasycené5,88 g
– nenasycené38,21 g
–– mononenasycené29,57 g
–– polynenasycené8,64 g
––– omega 32,29 g
Vláknina2,67 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 1,81 g
Sůl4,12 g
Sacharidy34,73 g
– cukry11,21 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích prsou Kuře prso 300 g
220 220 g zelených fazolek – když použijete konzervu ve stylu vapour, fazolky už nemusíte vařit Fazolky čerstvé
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu – rozdělenou po lžičkách Škrob kukuřičný 15 g
150 ml 150 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 150 ml
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky Ústřicová omáčka 15 ml
2 lžičky 2 lžičky rýžového octa Ocet rýžový 10 ml
10 g 10 g cukru Cukr bílý 10 g
2 stroužky 2 stroužky česneku – prolisujeme Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 stonek 1 stonek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce řepkového oleje – volitelné Olej řepkový 20 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.