Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čínská pánev)

Celý recept

Energie174 026 kJ / 41 594 kcal
Bílkoviny4 508,98 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4 403,98 g
Tuky356,71 g
– nasycené56,72 g
– nenasycené234,22 g
–– mononenasycené52,09 g
–– polynenasycené182,14 g
––– omega 33,34 g
Vláknina4 108,74 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 11,39 g
Sůl3,30 g
Sacharidy3 032,50 g
– cukry1 712,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 15 g
2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 40 ml
300 g 300 g kořenové zeleniny (nakrájené na nudličky) Mrkev čerstvá 300 g
200 200 g růžičky brokolice Brokolice čerstvá 100000 g
3 lžíce 3 lžíce zeleninového vývaru Vývar zeleninový 45 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.