Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampionové rizoto s jablky)

Celý recept

Energie6 892 kJ / 1 647 kcal
Bílkoviny35,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,67 g
Tuky12,07 g
– nasycené7,13 g
– nenasycené3,91 g
–– mononenasycené3,02 g
–– polynenasycené0,89 g
––– omega 30,11 g
Vláknina27,19 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy337,28 g
– cukry37,36 g
––– laktóza0,08 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku rýže parboiled Rýže bílá 375 g
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
½ h rnku rnku jablečného moštu Šťáva z jablka
vývar Vývar hovězí
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
sůl Sůl mořská
bílé koření Pepř černý
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.