Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová pánev s klobásou a vejci)

Celý recept

1 dávka

Energie8 878 kJ / 2 122 kcal
Bílkoviny102,98 g
– z toho živočišné bílkoviny32,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,50 g
Tuky105,59 g
– nasycené34,18 g
– nenasycené61,99 g
–– mononenasycené46,92 g
–– polynenasycené15,07 g
––– omega 33,56 g
Vláknina143,46 g
Cholesterol 949 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,14 g
Sacharidy120,51 g
– cukry16,22 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované 400 g
400 400 g konzerva loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
2 2 pikantní klobásy Klobása
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
50-70 g 50-70 g slaniny Špek 60 g
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
3-4 3-4 vejce Vejce slepičí 245 g
oregano (dle chuti) Oregano sušené
bazalka (dle chuti) Bazalka čerstvá
1 špetka 1 špetka chilli Chilli paprička sušená
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.