Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkové řezy z čerstvých jahod)

Celý recept

Energie11 913 kJ / 2 847 kcal
Bílkoviny62,04 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,32 g
Tuky35,48 g
– nasycené8,04 g
– nenasycené17,48 g
–– mononenasycené11,80 g
–– polynenasycené5,68 g
––– omega 30,21 g
Vláknina26,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 477 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy556,60 g
– cukry339,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g cukr písek Cukr bílý 200 g
6 lžic 6 lžic horké vody Voda 108 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 kg 1 kg čerstvých jahod Jahody čerstvé 1000 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
2 2 vanilkové pudinky nebo jahodové pudinky Puding v prášku 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.