Nutriční hodnoty (Špekáčky na leču s pivem)
Celý recept
Energie | 2 978 kJ / 712 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,68 g |
Tuky | 2,05 g |
– nasycené | 0,49 g |
– nenasycené | 1,13 g |
–– mononenasycené | 0,34 g |
–– polynenasycené | 0,79 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 25,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,93 g |
Sůl | 7,52 g |
Sacharidy | 136,87 g |
– cukry | 95,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 kvalitních špekáčků (já jsem měla i tmavé čertovské) | Špekáček | |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
3 3 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
4 4 střední cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
pár snítek snítek tymiánu nebo saturejky | Tymián sušený | |
cca 200 ml 200 ml kečupu | Kečup sladký | 200 ml |
1 PL 1 PL worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 PL 1 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
300 ml 300 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |