Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný štrúdl od tety Květy)

Celý recept

Energie13 625 kJ / 3 256 kcal
Bílkoviny51,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,00 g
Tuky164,16 g
– nasycené40,97 g
– nenasycené116,65 g
–– mononenasycené78,30 g
–– polynenasycené38,35 g
––– omega 32,73 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 553 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy377,30 g
– cukry78,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
150 g 150 g Hery Margarín 150 g
100 g 100 g ztuženého tuku (např. Omega) Margarín 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
10 lžic 10 lžic studené vody Voda 180 ml
5 5 větších jablek Jablko čerstvé 750 g
rozinky nebo brusinky naložené v rumu Rozinky
hrst hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
cca lžíce lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu
skořicový cukr Cukr skořicový
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.