Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová omáčka)

Celý recept

4 porce

Energie3 104 kJ / 742 kcal
Bílkoviny13,38 g
– z toho živočišné bílkoviny5,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,91 g
Tuky47,62 g
– nasycené20,61 g
– nenasycené26,12 g
–– mononenasycené17,87 g
–– polynenasycené8,25 g
––– omega 30,79 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy63,23 g
– cukry17,81 g
––– laktóza0,16 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g rostlinného tuku (hera nebo jiný tuk) Margarín 40 g
60 g 60 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
40 g 40 g cibule Cibule čerstvá 40 g
10 g 10 g cukru Cukr bílý 10 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
perník na strouhání Perník
3 3 nové koření Nové koření
3 3 celé pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
800 ml 800 ml masového vývaru (nebo vody) Vývar masový 800 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.