Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kořenové bagety)

Celý recept

Energie7 554 kJ / 1 805 kcal
Bílkoviny56,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,85 g
Tuky9,74 g
– nasycené1,87 g
– nenasycené5,97 g
–– mononenasycené0,96 g
–– polynenasycené5,01 g
––– omega 30,50 g
Vláknina17,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy363,66 g
– cukry23,58 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g vody Voda 150 ml
150 g 150 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1-2 g 1-2 g droždí Droždí pekařské lisované 1.5 g
– vse dobre smichat a zakryte proti osychani a prachu nechat pracovat v teple mistnosti asi 10-12 – vse dobre smichat a zakryte proti osychani a prachu nechat pracovat v teple mistnosti asi 10-12 hodin.
210 g 210 g vody Voda 210 ml
50 g 50 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 50 g
50 g 50 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
lžička lžička drceného kmínu Kmín mletý
necelé 2 lžičky necelé 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2-3 g 2-3 g droždí Droždí pekařské lisované 2.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.