Nutriční hodnoty (Květáková pánev s brambory)
Celý recept
Energie | 3 863 kJ / 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,13 g |
Tuky | 84,22 g |
– nasycené | 41,02 g |
– nenasycené | 42,02 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 6,02 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 5,32 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 31,60 g |
– cukry | 1,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |