Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koleno v kapustě)

Celý recept

4

Energie621 kJ / 148 kcal
Bílkoviny4,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,69 g
Tuky1,02 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené0,61 g
–– mononenasycené0,37 g
–– polynenasycené0,24 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,90 g
– cukry9,70 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
1 1 menší kapusta Kapusta hlávková čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
kmín Kmín
1 lžička 1 lžička papriky mleté Paprika červená sušená 1 g
5 kuliček 5 kuliček zeleného pepře Pepř zelený
špetka špetka šafránu Šafrán sušený
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
1/2 1/2 Masoxu Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.