Nutriční hodnoty (Dort brňák)
Celý recept
1 kus
Energie | 10 138 kJ / 2 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 3,33 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,61 g |
–– mononenasycené | 0,41 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 530,80 g |
– cukry | 306,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
10 10 vajec (z bílků sníh) | Vaječný bílek | 330 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
kakao | Kakao prášek | |
trochu trochu rumu | Rum | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká | |
2-3 balení 2-3 balení Krémová náplň vanilková |